Napelem rendszer árak

Kulcsrakész napelem rendszer csomagok

Napelem rendszer áraink a teljes kivitelezés költségeit tartalmazzák. Ahhoz, hogy megfelelő ideig tudd használni napelem rendszered, profi és minőségi alapanyagokkal kell dolgozni. Kulcsrakész napelem rendszereink tartalmazzák a panelt, az invertert és minden elektromos eszközt ahhoz, hogy gondtalanul élvezhesd a megújuló energia előnyeit. Természetesen minden ház más és más, így az árak tájékoztató jellegűek és az ingyenes helyszíni felmérést követően tudunk pontos ajánlatot adni.

Napelemes rendszerek akkumulátorral

A napelemes rendszerek világában a választék széles és sokszínű, lehetőséget biztosítva minden ügyfél számára, hogy megtalálja a számára legideálisabb megoldást. Kínálatunkat három fő kategóriára bontottuk, amelyek az olcsóbb alternatíváktól a prémium szintű termékekig terjednek, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a szükségleteihez és pénzügyi keretéhez legjobban illeszkedő rendszert.

START napelemes rendszer csomagok

Az START kategória azoknak szól, akik az ár-érték arányt helyezik előtérbe. Ezek a napelemes rendszerek ideálisak azok számára, akik most ismerkednek a napenergia világával, vagy akiknek elsődleges szempontja a költséghatékonyság. Bár ezek az olcsóbb kategóriás rendszerek, nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötniük a minőség vagy megbízhatóság terén. Ezek a rendszerek remek bevezetőt jelentenek a napenergia használatához, kínálva a fenntarthatóság és az energiatakarékosság előnyeit.

OPTIMUM napelemes rendszer csomagok

Az OPTIMUM kategória a kiegyensúlyozott választások tárházát kínálja. Itt a rendszerek már magasabb teljesítményűek és sokoldalúbbak, de még mindig megfizethető áron. Ezek a rendszerek ideálisak azok számára, akik készen állnak egy lépéssel előrébb menni a napenergia világában, és ki szeretnék használni a fejlettebb technológiákat és nagyobb energiahatékonyságot. Kiváló választások lehetnek családi házak, kis- és középvállalkozások számára is, ahol a rendszer megbízhatósága és a hosszú távú megtérülés fontos szempont.

PRemium napelemes rendszer csomagok

A PREMIUM kategória a legmagasabb szintű napelemes rendszereket foglalja magában. Ezek a termékek a legújabb technológiákkal, kiemelkedő teljesítménnyel és exkluzív designnal büszkélkedhetnek. A prémium rendszerek azoknak szólnak, akik nem elégszenek meg a kevesebbel, és a legjobbat keresik, legyen szó hatékonyságról, megbízhatóságról vagy esztétikáról. Ideálisak magas energiaigényű otthonoknak, nagyvállalatoknak, illetve azoknak, akik a napenergia használatát a lehető legmagasabb szintre szeretnék emelni. A prémium kategória a napenergia rendszerek csúcsát képviseli, biztosítva a legmodernebb megoldásokat az energiatermelés és -felhasználás terén.

Miért éri meg neked napelemes rendszert telepíteni?

A napelemes rendszer életre szóló választás

 A napelemes rendszerek 25-30 éves élettartamra lettek tervezve. Így megfelelő karbantartás mellett, hosszú évtizedeken át gondoskodhatsz arról, hogy energiatakarékos és környezetbarát otthont biztosíts szeretteidnek és persze saját magadnak.

100%-ban megtérülő befektetés

Bár egy napelemes rendszer telepítése kezdetben nagyobb kiadást igényel, gyakorlatilag ez az egyetlen olyan befektetés az otthonodba, ami évek alatt ugyan, de 100%-ban visszahozza az árát.

Mindent használhatsz a megtermelt árammal

Nemcsak a világítás zavartalanságát és az olyan elektronikai eszközök áramellátását biztosíthatod, mint például a tv, a hűtőszekrény, a mosó- és szárítógép, a laptop vagy mobiltelefonok. Megfelelően méretezett napelemes rendszer segítségével még a fűtést is kiválthatod, de még az elektromos autódat is feltöltheted.

Függetlenedsz a szolgáltatótól

Vagyis nem leszel kiszolgáltatva az áramár változásoknak, illetve hibrid vagy szigetüzemű rendszer esetén az áramszüneteknek és karbantartási munkálatoknak sem.

A napelemes rendszert teljesen a fogyasztásodra szabhatod

A teljeskörű igényfelmérés során rengeteg paramétert veszünk figyelembe. Többek között az eddigi villanyszámláitokat is, amiből az áramfelhasználási igényekre és így a szükséges rendszer nagyságára következtethetünk. Ez garantálja azt, hogy mindig elég áram legyen az okos otthonotokban.

Mit tartalmaz a napelem rendszered ára?


Az ár minden nagyobb volumenű vásárlás esetén kényes kérdés. Szeretnénk, ha látnád, hogy nem hasraütésszerűen adjuk meg őket, ezért pontról pontra leírjuk, hogy mit fog tartalmazni a végösszeg.

A számládon az alábbi tételek lesznek feltüntetve:

A csúcsteljesítményű mono- vagy polikristályos napelem panelek ára

Az 1. osztályú saválló acél tartószerkezet ára

Az Huawei, Fronius, vagy SolarEdge inverter ára

Ha szükség van rá, akkor az optimalizáló ára

A csúcsminőségű, német  szolár kábelezés

Egy vagy többfázisú csatlakozás

Az 1 napos kivitelezés és a teljeskörű ügyintézés díja

A napelemes rendszered tervezési költsége, teljes dokumentációja

INGYENES FELMÉRÉS

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez.

24 ÓRÁS VÁLASZADÁS

Töltsd ki az ajánlatkérő űrlapunkat, és kérj árajánlatot egyedi igényeid alapján. Garantáltan 24 órán belül felvesszük veled e kapcsolatot!

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

Az engedélyeztetésen át a pályázati támogatáson keresztül a  rendszer teljes kiépítéséig mindent elvégzünk.

Egykapus rendszerben dolgozunk azért, hogy neked jobb legyen.

Magunkra vállaljuk:

 • a helyszíni felmérést,
 • a napelemrendszer megtervezését,
 • elkészítjük a napelemes rendszer árajánlatát,
 • minden papírmunkát elintézünk az áramszolgáltatóddal,
 • a hitelügyintézésben is segítünk neked a lehető legjobb ajánlatokkal,
 • a pályázati anyagodat is összeállítjuk helyetted, ha a rendszeredet állami támogatással szeretnéd telepíteni,
 • kérdés

Megspóroljuk neked a hasznosabban is eltölthető időt, amit a bankok vagy az áramszolgáltatód ügyfélszolgálatán töltenél. Töltsd a kevés szabadidőd inkább a családoddal, barátaiddal vagy azzal, ami jól esik.

INGYENES FELMÉRÉS

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez.

24 ÓRÁS VÁLASZADÁS

Töltsd ki az ajánlatkérő űrlapunkat, és kérj árajánlatot egyedi igényeid alapján. Garantáltan 24 órán belül felvesszük veled e kapcsolatot!

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

Az engedélyeztetésen át a pályázati támogatáson keresztül a  rendszer teljes kiépítéséig mindent elvégzünk.

Bízunk magunkban: napelemes rendszereinkre garanciát vállalunk

A SolarZone-nál nemcsak magasan képzett szakemberekkel, de a legjobb márkákkal dolgozunk. Ilyen például a napelemes rendszerek nemzetközi szinten is etalonnak számító SHARP, Solar Edge, SMA és Fronius.

Számunkra is fontos a hosszú távon is megbízható teljesítmény és a magas minőség, hiszen ezeknek a napelemes rendszereknek 25-30 éven át zökkenőmentesen kell működniük a napelemektől kezdve az invertereken át az optimalizáló berendezésekig, túlfeszültség védelemig.

Jellemzően a napelem gyártók is 20-25 éves garanciát adnak termékeikre, míg az inverterek terén 10-15 év garancia vállalása a jellemző. Cégünk a csúcskategóriás, megbízható termékek miatt 10 év garanciát vállal az általunk tervezett és felszerelt napelemrendszerekre, a garanciális feltételek teljesítése mellett.

Vegyük fel a kapcsolatot és találkozzunk személyesen!


Teljes napelemrendszer kivitelezés garanciával

A SolarZone-nál nemcsak magasan képzett szakemberekkel, de a legjobb márkákkal dolgozunk. Ilyen például a napelemes rendszerek nemzetközi szinten is etalonnak számító SHARP, Solar Edge, Huawei és Fronius.

Ingyenes helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez. Fontos, hogy nem kerül semmibe és nem kötelez semmire. Ha úgy gondolod, szívesen látnád a részleteket, kérd cégünk ingyenes felmérését, árajánlatát. Munkatársunk felkeres és mindent megbeszélhettek.


  Napelem tudástár 

  Minden, amit tudnod kell a napelemekről

  Ajánlatot kérek
  close slider